Yes! Je bent aangemeld!

Je krijgt via mail een bevestiging en ontvangt daar ook de Zoom uitnodiging met alle gegevens om in te kunnen loggen. 

Maar wacht nog even, ik heb iets tofs voor je:

Leer kennismaken met paardencoaching voor kinderen

Herken je dat gevoel, dat je ziet dat je kind worstelt en dat je alles wilt doen om te helpen, maar dat het lijkt alsof je geen oplossing hebt? Misschien is er iets gebeurd dat je kind van streek heeft gemaakt, of er speelt iets anders dat voor onrust zorgt. Hoe dan ook, het kan verwarrend en frustrerend zijn als ouder om te zien dat je kind niet lekker in zijn vel zit.

Ik begrijp hoe machteloos je je kunt voelen. Maar weet je, je staat er niet alleen voor. Samen gaan we op zoek naar oplossingen, zodat je kind weer een positieve instelling krijgt en zichzelf beter leert begrijpen. Dit zorgt ervoor dat emoties minder heftig binnenkomen en jullie samen weer rust vinden.

Bij de paarden kan je kind zichzelf zijn. Paarden oordelen niet en reageren puur op wat je kind daadwerkelijk voelt, niet op wat hij of zij zegt. Samen ontdekken we wat jouw kind nodig heeft om weer zijn of haar vrolijke zelf te zijn.

Ik wil je graag een eerste coachingsessie aanbieden voor slechts 35 euro. Zo kan je kind voor het eerst ervaren wat paardencoaching voor hem of haar kan betekenen.

Vanuit eigen ervaring 

Ik ben Joke en ik begeleid kinderen die zich anders voelen, kinderen die moeite hebben met het schoolsysteem of niet voldoen aan de standaardverwachtingen van de maatschappij. Zelf heb ik dyslexie, dyscalculie, ben ik hooggevoelig, en heb ik ADHD en ASS. Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe het voelt om je anders te voelen en in een overlevingsmodus te leven. Maar ik heb ook geleerd dat “anders zijn” niet minderwaardig betekent. Het is juist een unieke kracht!

Ik help kinderen hun talenten te ontdekken en leren omgaan met hun anders-zijn. Daarnaast ondersteun ik ouders om hun kinderen beter te begrijpen en tegelijkertijd goed voor zichzelf te blijven zorgen. Jij bent immers het belangrijkste voorbeeld voor je kind!